Thomas Hansen, Tømrer og bygningskonstruktør

Tømrerarbejde i høj kvalitet
Hos Tømrer firmaet Otto Hansens eftf. v/ Thomas Hansen er vi en stolt tømrer virksomhed som lever og ånder for vores arbejde. Vi har stor erfaring med faget, og har siden vores stiftelse i 1912 leveret utallige af løsninger til vores kunder, og vi vil glædeligt påtage os en opgave for dig. Derudover er vi medlem af BYG Garanti, så vores kunder har garanti for korrekt og veludført arbejde.

Din lokale tømrer
Vi er din lokale tømrer, hvis du bor i området i og omkring Fuglebjerg, Skælskør, Næstved og Slagelse. Som tømrer firma har vi ekspertise inden for en lang række forskellige områder, og vi praktiserer disse hver eneste dag med forventningen om, at vi udvikler os, og bliver bedre for hver dag der går.

Tilfredse kunder
Derfor går vi til vores tømrerarbejde og alle tømrer opgaver med et smil på læben, og vi stopper ikke, før du som kunde er helt tilfreds. Som tømrer går vi ikke på kompromis med kvaliteten, og derfor leverer vi kun tømrerarbejde i høj kvalitet, bruger de bedste materialer og arbejder inden for alle tømrer fagets love og regler.

Se meget mere på www.fuglebjerg-toemreren.dk eller ring i dag på 55 45 30 42 og få tilbud på din opgave.

Kontakt