Tao Centret

Velkommen til Tao Centret

Her kan du træne, lege, blive udfordret og hygge dig.

NINJA SKOLEN – FORDI LEG ER VIGTIGERE
Vi har skabt en Ninja Skole for børn og unge fra 6 år og op, med motivation og udfordringer gennem ninja-leg, der har fokus på udviklingen af disciplin, mod og selvværd i trygge rammer. Ninja Skolen adskiller sig væsentligt fra andre sportsforeninger, da vi udover bevægelse også beskæftiger os med den filosofi og tankegang, der ligger bag de fleste orientalske kampsportssystemer, ligesom vi har integreret ”farlig leg” i vores koncept.

FIRMASKOVTUR, POLTERABEND, FAMILIE-KOMSAMMEN OG MEGET MERE …
Vi skræddersyr gerne et event der passer til dig og lejligheden – også til firmaer.

Skriv til [email protected] for nærmere.

FOREDRAG & KURSER VED PER NYGAARD
Jeg elsker at undervise og holde foredrag. Det er vigtigt for mig, at mine foredrag er fyldt med humor og sjov. Også selvom emnerne er dybe og alvorlige. Jeg er god til at gøre emnerne relevante for tilhørerne, uanset om det er unge eller gamle. Jeg inddrager altid eksempler fra egen erfaring, og jeg blander tegninger, ord og praktiske øvelser ind i mine foredrag. Jeg forsøger at give tilskuerne noget med, som de kan integrere i deres arbejds- og privat liv.

TRÆNING
Systemet vi træner i Tao Centret hedder Tao Martial Arts, og består af 4 grene. Karate, Kick-boxing, Tai Chi Chuan og Ninja træning. Vi træner ikke for at bekæmpe hinanden, men for at blive bedre udgaver af os selv. Selvfølgelig handler det også om selvforsvar, men mere rettet mod den kamp der foregår inde i os selv, end den udenfor.

Læs mere på hjemmesiden taocentret.dk

Kontakt