Steens hørecenter

Uafhængigt hørecenter

De fleste oplever, det at have nedsat hørelse er noget, der påvirker deres hverdag negativt. Typisk betyder det at man trækker sig lidt tilbage, da det er svært at deltage i samtale med familie, venner eller kollegaer.

Ofte bliver man selv irriteret, de andre mumler, de taler ikke højt nok eller de taler alle på én gang, så man ikke kan skelne imellem de forskellige. Der kan hurtigt opstå situationer, hvor når man misforstår samtalen fordi enkelte ord ikke rigtig blev hørt, og man svarer måske forkert. Det kan være at fjernsynet eller radioen skal stå lidt højere end før, eller at musikken ikke er så klar mere som den har været. Måske har du over en længere periode oplevet disse situationer, og kan derfor godt føle dig ensom eller synes måske at der mangler noget. Med hjælp fra høreapparater, der er tilpasset til dit behov, vil du opleve en dejlig hverdag igen. Brug dine høreapparater hver dag og oplev den forandring der sker i din hverdag.

Book en tid i dag til en uforpligtende høretest og se de ny høreapparater som der er på markedet i dag. Du vil blive overrasket over hvor små de er. Vi tilbyder de sidst nye høreapparater fra OTICON, PHONAK, WIDEX, SIGNIA (Siemens). Med mulighed for opkobling til din smartphone eller via streamer/fjernbetjening.

Kontakt