Steenfeldt Boghandel

Gratis parkering

Hos Steenfeldt Boghandel fører vi et bredt sortiment af bøger, kontorartikler, tasker, spil, legetøj og kreative materialer

BØGER
Vi har altid et stort udvalg af gode bøger på hylderne – og har vi ikke det du søger, bestiller vi det gerne til dig. Vi er også leveringsdygtige i studiebøger. Bestilte bøger kommer som regel hjem efter 2 hverdage, og det koster ikke ekstra.

LEGETØJ & SPIL
Vi forhandler legetøj til store og små, herunder babylegetøj, biler, dukker, LEGO, TopModel og sæsonlegetøj. Du finder også et bredt udvalg af spil og puslespil.

HOBBYARTIKLER
Stort udvalg i hobbyartikler, heriblandt Poscatusser, karton i flere størrelser, tegne- og malegrej, malebøger, cellofanposer og indpakningspapir.

TASKER & PUNGE
Vi har et bredt udvalg af tasker, rygsække og tegnebøger.

KONTORARTIKLER
Vi fører bl.a. følgende kontorartikler

  • Brevordnere, kopipapir, hæftetænger, hulapparater og meget andet.
  • Bredt udvalg i skriveartikler.
  • Kalendere fra både Mayland, Filofax og Plakatforlaget
  • Stempler
  • Toner og blækpatroner – vi skaffer gerne det du lige skal bruge, fra dag til dag.

Har vi det ikke hjemme, så skaffer vi det gerne.

GOD SERVICE
Hos Steenfeldt Boghandel får du 30 dages fuld returret ved fremvisning af bon og 3 mdr. bytteret med byttemærke eller bon. Landsdækkende bytteservice i Kon-Tur. Vi pakker selvfølgelig gaver ind.

Det er også her du fornyer dit rejsekort.

Kontakt
Åbningstider
Mandag 09:30 - 17:30Tirsdag 09:30 - 17:30Onsdag 09:30 - 17:30Torsdag 09:30 - 17:30Fredag 09:30 - 18:00Lørdag 09:30 - 13:00Søndag Lukket

Vi har lukket søndage og helligdage