Sport Direct Slagelse

Sport Direct har direkte salg til klubber, firmaer og institutioner

Sport Direct er Danmarks største leverandør af sportsudstyr, spilletøj og profilbeklædning. Vores direkte salg sikrer fornuftige priser, og vi handler kun med de kendte mærkevarer, så du behøver ikke gå på kompromis med hverken pris eller kvalitet. Bemærk at alle priser er eksklusive moms.

Sportsudstyr, spilletøj

Vi leverer spilletøj, beklædning, bolde, udstyr, sportsplejemidler m.v. til de fleste sportsgrene. Vores store sortiment omfatter også alle de rekvisitter som klubben har brug for, fx pokaler, sportspræmier, mål og net.

En stærk profil

Sport Direct har det tøj der skal til for at skabe opmærksomhed omkring firmaets navn og image. Både på job og i fritiden. Vi er totalleverandør af profiltøj. Bestil vores profilkatalog fyldt med lækkert mærkevaretøj med et udvalg, der strækker sig lige fra skjorter og jakker til t-shirts og sports- og jobtasker.

Få gode råd af fagfolk

Alle Sport Direct-medarbejdere er fagfolk med et solidt kendskab til de krav der stilles til beklædning og sportsudstyr i dag. Kig ind i vores showroom, hvor du kan se hele kollektionen. Ring gerne i forvejen så vi kan afsætte god tid til at præsentere vores produkter.

Få en klubaftale med kontante fordele – Hold styr på klubbens indkøb!

Kontakt vores lokale forhandler – Sport Direct Slagelse

Kontakt