CarPeople Skælskør/SMH Biler Aps

SMH Biler ApS tilbyder køb og salg af biler i stort set alle mærker. Vi ydere reparationer og service på alle bilmærker.

Salg af nye & brugte biler & Værksted med landsdækkende service

Gratis Vejhjælp

SMH Biler ApS – CarPeople Skælskør tilbyder køb og salg af biler i stort set alle mærker. Vi ydere reparationer og service på alle bilmærker.

Vi har stor erfaring i salg af nye Erhvervsbiler & brugte biler i alle prisklasser og har specialiseret os i import af nyere biler fra hovedsagelig Tyskland, Vi har ca. 35 biler på lager, og har vi ikke drømmebilen, finder vi den til dig.

Vi kan skaffe stort set alle biltyper, nye som brugte, og i alle prisklasser. Vi har en bred berøringsflade og mange års erfaring i bilbranchen.

  • Vi er medlem af brugtbil garanti Fonden mm – www.dbfu.dk
  • Vi er også medlem af Dansk Bil branche råd – www.dbr.dk
  • Vi er også medlem af Autobranchen Danmark- www.abdk.dk

Motorkontor har vi også.

Omreg. kr 480,-
1 sæt nr. plader kr 1480,-
Afmelding kr 90,-

CarPeople Skælskør & SMH Biler ApS en del af de frie, uafhængige, selvstændige autoværksteder, som kan varetage alle former for reparationer og service på alle bilmærker inkl. el-biler.

Som dit CarPeople værksted kan vi tilbyde dig lokal service og reparation – uanset om din bil er ældre eller nyere – altid til en konkurrencedygtig pris og i henhold til fabrikkens specifikationer.

Hos SMH Biler ApS – CarPeople Skælskør gør vi alt, hvad vi kan for at yde en optimal service!

Vi kan tilbyde mange former for autoreparation, vedligeholdelse og  alle bilmærker.

Så hvad enten det drejer sig om reparation, service eller f.eks. tjek før syn, er du meget velkommen til at besøge vores værksted og få et uforpligtende tilbud!

Mandag 07:30 - 17:00Tirsdag 07:30 - 17:00Onsdag 07:30 - 17:00Torsdag 07:30 - 17:00Fredag 07:30 - 17:00Lørdag LukketSøndag Lukket
HandicapvenligGratis parkering