Skjelskør V

Den nye sejlplan er klar og vi ser frem til 2022

Sæsonen går i gang onsdag d. 1 juni og du kan allerede finde sejlplanen her og få booket din billet til sommerens sejladser. Du kan også chartre Skjelskør V til et privat arrangement – følg linket eller kontakt Bykontoret på tlf. 30363066 og hør mere om mulighederne.

Der bliver en særlig aftensejlads til Skt. Hans – book allerede nu din billet til en helt speciel fjordsejlads med udsigt til bålene langs vandet.

Ved 2 sejladser – lørdag d. 20 august kl. 13.30 og lørdag d.10 september kl. 13.30 – vil der være lokal guide fra Stigsnæs Kystbatteri som fortæller om Englandskrigen og dens betydning for området – naturligvis i fuld uniform 😉

Vi har lavet en aftale med Nytorvs konditori om levering af lækre sandwich og muffins – du bestiller samtidig med du køber billet og kan vælge mellem 2 slags sandwich og 2 slags muffins. Drikkevarer købes ombord.

Skælskør Erhvervsforening og Bernd Griese har overtaget driften af Skjelskør V og i den forbindelse er Skælskør Bykontor ansat til at varetage driften i samarbejdet med besætningen og de nye ejere. Efter et 2021 med begrænset sejlplan ser vi alle frem til en ny sæson 2022 med fuld sejlplan og en masse planlagte aktiviteter ombord.

Priser:

Fjordsejlads ca. 1½ time;

Voksne……………………………………………….DDK 125,-
Børn (4 – 11 år)…………………………………..DDK 60,-

Gratis parkering