Restaurant Solsikken

Restaurant Solsikken – en oase midt i Skælskørs smukke havn

Vi har åbent dagligt fra kl. 11.00 – 21.00, hvor du er velkommen til at nyde kaffe, kage eller én af vores dejlige menuer i vores flotte lokaler eller på terrassen – begge steder kan du nyde den flotte udsigt til Skælskørs smukke havn.

Jazz-lørdage

Husk også, at vi har jazz om lørdagen i sommermånederne. Mød op og start din lørdag på afslappet og festlig vis.

Fest- & selskabslokaler til dit næste arrangement

Hold din fest, bryllup, barnedåb, konfirmation, studenterfest, Jubilæum, reception eller fødselsdag på Restaurant Solsikken i vores dejlige lyse og rummelige festlokaler/selskabslokaler. Så slipper du for al besværet og kan nyde din dag fuldt ud J

Vi ligger midt i Skælskør havn, så når i har nydt jeres festmiddag, og vi gør klar til kaffen, kan i gå ud på vores store terrasser og nyde havnemiljøet.

Vi har 2 dejlige lokaler. Det ene lokale kan der være ca. 50 personer, og det andet lokale kan der være 60-70 personer. Lokalerne er tilstødende, så der kan i alt være ca. 120 personer.

Mad ud af huset

Hos Restaurant Solsikken kan du bestille din mad fra menukortet og tage med hjem, men du kan også bestille smørrebrød, festmenuer, buffet eller ønsker du hjælp til jul, nytår eller andre højtider, så er du også hjertelig velkommen.

Se meget mere på vores hjemmeside www.solsikken.nu – eller ring allerede nu for booking på telefon 58190349

Kontakt