Masu massage, akupunktur og zoneterapi

Velkommen til Masu – Velvære for krop og sjæl

Vi er 3 behandlere i klinikken og vi tilbyder mange forskellige behandlinger:

Massage
Massage er en meget individuel behandling hos mig. Hos nogle skal der arbejdes godt i dybden og andre er det vigtigt, at der ikke bliver taget for hårdt fat. Massage er meget effektiv til behandling af muskelsmerter, frossen skulder, sportsskader, ved diverse sygdomme der forårsager muskelspændinger osv.

Akupunktur
Akupunktur er meget effektiv som supplement til behandling i forbindelse med muskelsmerter som eks. tennis-/golfalbuer, iskias-smerter og meget andet.
Desuden har akupunktur ofte en positiv effekt på stress, søvnbesvær, hedeture, allergi, rygestop eller i forbindelse med vægttag osv.

Cupping
Cupping er behandling med sugekopper. De bruges ofte i forbindelse med massage som supplement. De øger blodgennemstrømningen og fremmer derved behandlingen betydeligt.

Zoneterapi
Zoneterapi er manuel tryk og massage, under og ovenpå fødderne, som tilpasses den enkelte. Herved bearbejdes reflekszoner for alle kroppens organer, muskler, knogler og funktioner. God effekt på bla. mave-/tarmproblemer, immumforsvar, søvn/hvile, stress, hovedpine, hedeture og meget andet.

Japansk Lifting
Ansigtsmassage der ofte omtales som det naturlige ansigtsløft i modsætning til botox og fillers. Huden bliver i de fleste tilfælde mere spændstig og får en smuk glød. Behandlingen består af massageteknikker, akupressur og lymfedrænage. Derudover suppleres med lermaske og fugtmaske. En behagelig og afslappende behandling.

Strukturel Integrations Terapi (SIT)
SIT er et forløb på 12 behandlinger. Alle de vigtigste dele af kroppen bearbejdes, og det skaber bedre levevilkår for kroppen, giver bedre holdning og forebygger fremtidige problemer, skabt af dårlig holdning. Der arbejdes med blide teknikker, der giver stor effekt.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Bestil tid på SMS 53572398 eller  www.masumassage.onlinebooq.dk

Kontakt