Lindhard Glas

Tænk klart – tænk glarmester​Lindhard GLAS

Glarmesteren er ekspert inden For glas. Det gælder alt fra energiruder, brusevægge og altaner til indramning, spejle og glashylder.

Den lokale glarmester kan både vejlede dig og udføre arbejdet. Er det et medlem af Glarmesterlauget, får du tilmed op til 10 års garanti. Så tænk klart, tænk glarmester.

ENERGI RUDER

Vil du have et bedre indeklima og samtidig spare på varmeregningen? Hos din lokale glarmester kan du få uforpligtende vejledning om energiruder.

SPEJLE, GLASHYLDER OG ANDRE GLASLØSNINGER

Har du brug for et spejl, en glashylde eller andre unikke glasløsninger derhjemme? Så snak med din lokale glarmester, så får du præcis den løsning, du drømmer om.

ALTANER

Drømmer du om en ny altan eller vil du renovere den gamle? Din lokale glarmester kan levere en sikker og flot glasløsning, som passer til netop din bolig.

BRUSELØSNINGER

Trænger dit badeværelse til at blive fornyet?

Så gå til din lokale glarmester, for her følges design og godt håndværk ad.

STØJDÆMPENDE RUDER

Er du generet af støj fra gaden eller andre steder? Hos din lokale glarmester kan du få uforpligtende vejledning om støjdæmpende ruder.

INDRAMNINGER

Har du noget. der fortjener at komme i glas og ramme? Din lokale glarmester kan hjælpe dig med en flot indramning i høj kvalitet.

GLAS MED GARANTI

Glas med Garanti er Glarmesterlaugets Garantiordning. Så når du vælger en glarmester, der er medlem af Glarmesterlauget, er du sikret at eventuelle fejl og mangler vil blive udbedret.

– Glas med Garanti dækker op til kr. 200.000 inklusive moms.

– Garantien dækker i 5 år efter arbejdet er udført. Ved skjulte fejl i 10 år efter arbejdet er udført.

– Glas med Garanti er gratis at bruge og sikrer hurtig og professionel håndtering af din klage.

Mandag 07:00 - 17:00Tirsdag 07:00 - 17:00Onsdag 07:00 - 17:00Torsdag 07:00 - 17:00Fredag 07:00 - 14:00Lørdag 09:00 - 12:00Søndag Lukket

Vi har lukket søndage og helligdage

HandicapvenligGratis parkering