Hotel Postgaarden

Gratis parkeringHandicapvenlig

Velkommen til Hotel Postgaarden, byens ”gamle”, nyrenoverede hotel.

Hotel Postgaarden, beliggende midt i Skælskør, byder jer velkommen til et vidunderligt gammelt hus, med moderne faciliteter og et højt serviceniveau.

Hotel Postgaarden har 14 nyrenoverede værelser, hvor der er eget bad, toilet, TV samt gratis trådløs internetforbindelse.

Hotellets restaurant er en selskabs restaurant, som arrangerer selskaber fra 2 – 140 kuverter. Der er ikke et fast á la carte kort, men vi kan imødekomme de fleste ønsker med hensyn til, hvad middagen eller frokosten skal indeholde.

Og vi leverer naturligvis også mad-ud-af-huset.

Skal du holde fest – så har vi perfekte rammer til dig:

– I Pejsestuen, der er det romantiske festlokale med kjoler på stolene og franske prismelysekroner i loftet, kan vi dække til 50 kuverter.

– Den nye Hvide er vores opdaterede festlokale med et moderne look, og her kan vi både lave det mest romantiske bryllupslokale eller festen for konfirmanden med sportssko og strit hår. Samtidig er det et lokale, der kan bruges til undervisning, møde- kursus aktiviteter eller en mindre konferrence. Her er der mange muligheder idet vi kan rigtig mange ting mht. belysning.

– Perlen over det hele er vores Store Sal. Her glitrer de store prismekroner i alle regnbuens farver og du er virkelig på herregården eller prins og prinsesse for en tid. De store uplights langs væggene giver efter den lækre middag det perfekte lys til (brude-?) valsen. Den store Sal er ligeledes den perfekte ramme for store receptioner, musikarrangementer, eller møder med mange deltagere. Der kan dækkes op til 150 gæster og så er der stadig plads til både buffeter og fadølsanlæg.

Café 45 oser af hyggelig atmosfære og har terrasser ud mod lystbådehavnen og på den modsatte side ind i hotellets hyggelige gårdhave. Om sommeren bliver disse terrasser naturligt en del af festlokalet. Om vinteren tænder vi op i brændeovnen og det er verdensklassehygge, når det piver udenfor og du kan kigge ind i flammerne i brændeovnen.

I caféen serveres tirsdag til lørdag lækre retter fra vores menukort. Du kan også bestille »Dagens ret« fra tirsdag til fredag – her får du de klassiske hjemmelavede retter som stegt laks, simremad, stegt flæsk med persillesauce med mere – og alt er naturligvis til fornuftige priser.

Vi glæder os til at se dig.

Kontakt