Hjemmedyrlægen. ”Konsultationer i hjemmet – på dyrenes præmisser”.

Konsultationer, sygebesøg, vaccination eller det sidste farvel – i hjemmet hos dig.  Slip for kørsel, dyrlægeangst og utrygge omgivelser. Jeg behandler din hund, kat eller hest i hjemme, hvor den hører til. På den måde kan alle slappe mest muligt af og spare en masse tid på transport.

Ring gerne og få en snak om, hvad jeg kan tilbyde eller besøg min hjemmeside hjemme-dyrlaegen.dk og se priseksempler på forskellige ydelser. Her kan du også læse mere om mig og om hvorfor jeg valgte at blive dyrlæge.

Har du brug for en dyrlæge til din hest, har jeg stor interesse for medicinske lidelser samt mundhuleundersøgelser og tandbehandlinger. Jeg har investeret i noget af det nyeste og mest skånsomme tandudstyr på markedet, så du og din hest er i trygge hænder.

Telefontid hverdage kl. 8-16. Jeg kører ud hverdage kl. 8.30-16.

Når jeg behandler dyr, kan jeg desværre ikke besvare opkald, men efterlader du en besked, vender jeg altid tilbage til dig. Du er også velkommen til at sende mig en sms eller skrive en besked til mig via Hjemmedyrlægens facebookside, så kontakter jeg dig, så snart jeg har mulighed for det.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

De bedste hilsner

Signe Hartvig
Dyrlæge

Kontakt