Flügger farver

Velkommen til Flügger Farver i Skælskør

Vi har været den lokale farvehandler i over 25 år i Skælskør by, og har igennem årene fået en større kundekreds, der i dag nyder godt at vores ekspertise og viden.

Det betyder meget for os, at alle vores kunder får den bedste rådgivning og vejledning i forbindelse med netop deres projekt, så de opnår bedst muligt resultat.

Én af vores store styrker er f.eks. indenfor farvesammensætning og specialtoninger, som både private, indretningsarkitekter, dekoratører m.v. får stor gavn af.

Vi tilstræber os selvfølgelig på at gøre enhver ekspedition til en oplevelse for kunden, og alle er velkomne.

Sammen med vores høje produktkvalitet giver det dig det bedste udgangspunkt for et godt resultat hele vejen igennem dit projekt.

Udover at være farvehandler, agerer vi også ”nøglebar” – hvor vi hurtigt kan fremtrylle en ny nøgle til dig, mens du venter.

Vi har rigtig mange produkter i vores forretning som eks. maling (inde og ude), træbeskyttelse, mange spændende tapeter, spraymaling (i et væld af farver), stoffarver, kunstartikler (akrylmaling, oliemaling, pensler m.v. hertil), billede lærreder samt rammer, pensler og div. tilbehør, spartelmasser og fuger, rullegardiner og plissegardiner, salg af forskellige typer måtter og meget meget mere.

Flügger er markedsledende i Danmark, og for os er maling ikke bare maling. Flügger designer og markedsfører et bredt og koordineret sortiment inden for dekorativ maling, træbeskyttelse, spartelmasse, tapet, og maleværktøj i god malermesterkvalitet, og vi sælger udelukkende produkter, som giver dig bedste resultater.

Kontakt
Åbningstider
Mandag 09:00 - 17:30Tirsdag 09:00 - 17:30Onsdag 09:00 - 17:30Torsdag 09:00 - 17:30Fredag 09:00 - 18:00Lørdag 09:00 - 13:00Søndag Lukket