CesTek IT

Cestek IT tilbyder konsulentbistand til store og små opgaver i forbindelse med IT

Vi er jeres eksterne IT-afdeling, Helpdesk samt leverandør af hardware​ og software.

Det kan være on premise eller online, så om I selv har server stående eller alt er hosted eller I har en cloud løsning, kan vi hjælpe.

Ikke kun når der er problemer, men også den daglige drift og nok så vigtigt forebyggelse af problemer.

Mange support opgaver kan klares remote med vores fjernsupport klient.

Backup er utrolig vigtigt, også selvom man har en online løsning, mange gange er det med i løsningen men det skal kontrollers og testes jævnligt.

Forebygning af virusangreb er en anden vigtig faktor der skal prioriteres højt, gerne med et antivirus program der også beskytter mod andet. F.eks. Malware og en fornuftig software firewall.

Sikring af netværk og især trådløse netværk er også en sikkerhedsfaktor der er vigtig, det skal sikres uden at nedsætte bruger oplevelsen og tilgængeligheden.

Skal der tilkøbes IT udstyr, server, computer, netværk, skærme, printer, projektor osv. Er det også noget vi kan hjælpe med.

Cestek IT ApS er Surface Distributor Managed Partner, og kan levere Microsoft Surface​

Vi laver også droneoptagelser

Har du brug for professionelle droneoptagelser til fx din virksomhed? Optagelser fra luften med en drone kan skabe det rigtige overblik og give videoen perspektiv. Du opnår en fængende effekt, der efterlader et godt indtryk og bliver husket.

Fletter du stillbilleder ind i en video fra luften, vil det skabe en særlig effekt, og du ser oftest dronevideoer i kombination med stillbilleder. Skil dig ud fra mængden og få lavet droneoptagelse, der giver et professionelt og flot indtryk af din virksomhed eller produkt.

Cestek IT ApS har en godkendt dronepilot, der også må flyve i by og tæt beboede områder m.m.

Salg og opsætning af video-overvågning

Har du brug for video-overvågningssystem? – Så kan vi både levere og montere. Vores produkter sikrer dig høj stabilitet og driftsikkerhed og viser skarpe billeder, så du nemt kan se og dokumentere, hvad der foregår, dér hvor du ønsker ekstra overvågning. Har du brug for LPR (nummerplade genkendelse) af køretøjer, kan vi også tilbyde det.

Det er muligt at simulere opsætning af kamera i master eller andre høje placeringer, med vores drone inden beslutning tages.

Kontakt