Cestek IT

Cestek IT blev startet i 2016, men vi har mere end 25 års erfaring i arbejdet med IT

Cestek IT tilbyder hjælp med IT relateret opgaver til erhverv og private på fortrolig og sikker vis.

Det gælder såvel om du skal have hjælp til etablering, vedligehold, reparation, opgradering, udskiftning eller drift herunder ikke mindst backup

Cestek IT er bl.a. Microsoft partner og tilbyder erhvervsløsninger på Microsoft 365 platformen og O365 til privat kunder

Cestek IT sælger, opsætter og vedligeholder videoovervågningsudstyr fra bl.a. HIKvision, Axis og Bosch

Cestek IT har en godkendt dronepilot og kan tilbyde video og billede optagelser jævnfør regler om flyvning i by og landzoner.

Sikkerhed i form af firewall, antivirus, opdaterings software og backup samt sikring af netværk er blevet mere vigtigt end nogensinde før og noget vi har stor fokus på.

Mange opgaver klare vi via fjernsupport, det har vi gjort længe før Covid19, men ikke mindre under pandemien, kan du komme på Internettet og finde vores hjemmeside, https://cestek-it.dk kan vi klare mange ting uden fremmøde. Men vi kommer også gerne og hjælper hos dig.

Hardware eller software kan vi hjælpe med, enten via direkte salg eller rådgivning

Så om du har problemer med at sende mail, få startet en ny telefon, tablet eller computer op eller få hjemmenetværket til og køre korrekt.

Eller der skal indkøbes og opsættes et netværk med server, printere, trådløst netværk, backup osv. samt driften af den efterfølgende, så hjælper vi med det og det er såvel med Microsoft som Apple produkter.

Mandag 08:00 - 17:00Tirsdag 08:00 - 17:00Onsdag 08:00 - 17:00Torsdag 08:00 - 17:00Fredag 08:00 - 17:00Lørdag LukketSøndag Lukket
HandicapvenligGratis parkering