SMH BILER APS i henhold til service eller andet i forbindelse med COVID-19

Kære kunde

SMH Biler ApS, Værkstedsvej 4, Skælskør, har åbent på værkstedet/bilforretningen som normalt og tilbyder de samme muligheder og services i vores forretning/værksted, som du kender. Vi tager vore kunders og medarbejderes sundhed og sikkerhed meget alvorligt og følger naturligvis myndighedernes anbefalinger og retningslinjer omkring COVID-19.

Vi vil gerne sikre vores medarbejdere en tryg arbejdsplads og samtidig sikre dig som kunde en tryg kontakt med os. Derfor er vores ansatte instrueret i at bruge nye handsker i al håndtering af kundebiler fra gang til gang.

Ved personlige henvendelser giver vi naturligvis ikke længere hånd, og vi holder en fornuftig fysisk afstand internt og til vores kunder.

Håndtering af din bil på værkstedet hos SMH Biler
Vi tager vore kunders og medarbejderes sundhed og velvære meget alvorlig og seriøs. For at minimere en eventuel smitterisiko, er alle medarbejdere instrueret i at bruge handsker i al håndtering af kundebiler. Ligeledes aftørres rat, nøgler, gearknop og håndtag efter endt service.

Vi tilbyder dig naturligvis fri afbenyttelse af sprit – eller håndvask. Ligeledes følger vi Sundhedsstyrelsens gode råd, til at forebygge smitte.

Håndtering af låne- og udlejningsbiler inden udlevering:
Vi aftørrer rat, nøgler, gearvælger og dørhåndtag, inden bilen udleveres til dig. Ligeledes følger vi naturligvis Sundhedsstyrelsens gode råd til at forebygge smitte.

Generelt:
Hvis du som kunde har særlige ønsker i forbindelse med indlevering og udlevering af bilen/nøgler uden fysisk kontakt bedes du blot give os besked herom, så vi kan aftale nærmere. Vi er til rådighed på både telefon og mail.

SMH Biler ApS, Værkstedsvej 4, 4230 Skælskør
Tlf. nr. 32526832 mandag- fredag kl. 7.30 – 17.00, weekend efter aftale tlf. nr. 40766832