Skælskør Vinhandel holder lukket fra mandag den 23.3.- 31.3. pga. covid-19

Kære trofaste kunder

Vi er alle sammen på en eller anden måde dybt berørt af den aktuelle situation i Danmark. Det gælder også alle os butiksejere i Skælskør. Det er en svær beslutning om man skal holde åben eller lukke.
Jeg har taget den beslutning at vi holder åbent fredag og lørdag, og derefter lukker ned fra mandag, frem til d. 31 Marts, indtil yderligere information følger.
Der vil så være mulighed for at fylde godt op i vinkælderen eller måske sørge for at påskeægget er handlet ind til ens kære, så der er lidt at glæde sig over i denne svære tid.
Påskeæg har vi købt ind, så for at ikke al for meget går til spilde af Summerbirds og Frellsen gode påskeæg , giver vi 20 % i rabat på alle påske chokoladevarerne., fredag og lørdag. Jeg håber at mange af jer vil gøre brug af dette gode tilbud.
Derudover har vi lige fået vores største succes rødvin hjem igen , i den nye store årgang 2018, Ch. Bellevue, der kunne måske lige være plads til en kasse med 6 flasker i den anden hånd, SMILER, Normalpris 98-, Tilbud : 6 flasker : 450-
Til gin og romelskerne skal der også være et god tilbud : Køb 3 flasker , og få den billigste uden beregning.
Husk nu at holde afstand , og sprit hænder når i går ind og ud. Og ikke mindst, pas godt på jer selv.

Vinlige hilsener

Vinpusheren, Pia og Sune