Privatlivspolitik

Denne privatlivspolitik omhandler følgende hovedpunkter:

1. Beskyttelse af privatlivet
2. Indsamling og anvendelse af information
2.1. Indsamling og anvendelse af automatisk afgivne informationer
2.1.1. Klikadfærd
2.2. Kontakt via mail
3. Links
4. Videregivelse af oplysninger
5. Kontrol med personlig information
6 Kontakt Bykontoret

1. Beskyttelse af privatlivet

Med Bykontorets privatlivspolitik ønsker vi at forklare, hvordan vi indsamler, bruger og beskytter de personoplysninger vi har om dig. Privatlivspolitikken beskriver også dine muligheder for at få indsigt og revidere i oplysningerne. Det er Bykontorets målsætning at beskytte dine personlige oplysninger, uanset hvorfra de indsamles, videregives eller opbevares.

Personlige oplysninger forstås som oplysninger der kan bruges til at identificere en person. Dvs. for- og efternavn, privatadresse eller anden fysisk adresse, mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører personens private bopæl eller arbejdsplads.

Vores hjemmeside følger anbefalingerne fra OECD’s guidelines for privatlivsbeskyttelse [C(80)58/FINAL].

Bykontoret er opmærksom på, at der i særlig grad skal være opmærksomhed på at beskytte børn og unges privatliv. Vi registrerer ikke personlige oplysninger fra børn og unge ud over en automatiseret indsamling af data til statistiske formål. Vores privatlivspolitik gælder således også til beskyttelse af børn og unge.

2. Indsamling og anvendelse af information

Som hovedregel kan du besøge https://bykontoret.dk/ uden at afgive personlige oplysninger om dig selv. Du kan dog vælge selv at afgive visse personlige informationer om dig selv, fx din mail-adresse hvis du ønsker at komme i kontakt med Bykontoret.

Ud over den information som du selv afgiver til os, afgiver din computer automatisk nogle data som vi indsamler til f.eks. statistisk brug. Disse informationer, samt hvordan vi anvender dem, er nærmere beskrevet i det følgende.

2.1 Indsamling og anvendelse af automatisk afgivne informationer

Besøger du Bykontoret for at læse eller downloade materiale, indsamler og gemmer vi den information som din computer automatisk afgiver. Informationen samles i en såkaldt serverlog og omfatter:

  • tidspunktet for dit besøg på hjemmesiden
  • adressen (URL) på den besøgte side
  • din IP-adresse
  • browsertype
  • operativsystem (afhængig af din browser)
  • URL på referencesiden (den side du kommer fra afhængig af din browser).

Din IP-adresse kan med hjælp fra din internetudbyder kobles direkte til din fysiske adresse og dermed bruges til at linke husstanden til internetadfærden. IP-adressen betragtes derfor som personlig information, som i henhold til persondataloven skal beskyttes på samme måde som anden personhenførbar information.

De nævnte informationer bliver indsamlet til brug for statistiske formål. Vi bruger og analyserer informationen, så vi kan identificere trends og brugsmønstre på vores hjemmeside. Informationerne bliver kun koblet med personlig information om en bruger af Bykontoret, hvis undersøgelser på juridisk grundlag i forbindelse med kriminalitet og sikkerhedsbrud kræver det. Serverlogs gemmes på ubestemt tid.

2.1.1 Klikadfærd

Bykontoret bruger Google Analytics til at automatisk at opfange og registrere trafikken på Bykontoret, herunder også hvad du klikker på i Bykontor-universet, og hvilke undersider du dermed besøger. Google Analytics bruges bl.a. for at sikre at navigationen på Bykontoret bliver så enkel relevant som muligt for dig som bruger. Klikadfærden kobles ikke med personlig information om en bruger af Bykontoret, medmindre det kræves af undersøgelser på juridisk grundlag i forbindelse med kriminalitet og sikkerhedsbrud.

2.2 Kontakt via mail

Hvis du kontakter Bykontoret via mail, bruger vi kun dine personlige data i mailen til at besvare din henvendelse og for at kunne give dig den ønskede information. Der føres en log over modtagne mails, såvel som disse gemmes for fremtidig reference; det samme gælder evt. svar fra Bykontoret.

3. Links

Bykontoret indeholder links til information der er skrevet og vedligeholdt af andre Internet hjemmesider, offentlige myndigheder og privatpersoner. Klikker du på et link til en anden hjemmeside, forlader du Bykontoret. Hermed gælder vores privatlivspolitik ikke længere, hvorfor du bør læse den eksterne parts privatlivspolitik.

4. Videregivelse af oplysninger

Enhver form for registrering på Bykontoret er valgfri. Vælger du ikke at registrere dig eller afgive personlig information, kan du stadig bruge Bykontoret.

Automatisk indsamlede data til brug for statistiske formål udveksles med Google Analytics, der ikke videregiver informationerne til andre end Bykontoret.

Bykontoret videregiver aldrig personoplysninger til tredjepart.

5. Kontrol med personlig information

Du kan til enhver tid spørge os om vi opbevarer personlig information om dig, og du kan også bede om at få en kopi af de personlige data vi har om dig. Før vi sender personlig information til dig, vil vi bede dig om at identificere dig. Kan du ikke bevise din hævdede identitet, forbeholder vi os retten til at nægte at sende dig personlig information.

6. Kontakt Bykontoret

Du kan altid kontakte Bykontoret, hvis du ønsker at vide mere omkring vores privatlivspolitik. Email: [email protected]