Besøg Skælskør

Skælskør er et besøg værd året rundt.

I Skælskør er der masser af aktiviteter hele året rundt, men særligt om sommeren summer byen af liv, når turister slår vejen forbi havnebyen. Byen har et stort udbud af oplevelser og særligt den skønne natur og det rige kunstnerliv er et besøg værd. I vores kalender kan I få overblik over, hvad der sker i Skælskør, både lige nu og her, men også længere frem. Byen tiltrækker også masser af mennesker ved de store årlig begivenheder som Drengerøvsaften, Keramikfestival, Matadordag og Kulturel Folkefest. De årlige events er en god lejlighed til at opleve energien og glæden i byen. Læs mere her om de mange tilbagevendende events i byen.

Vil I ud og se, hvad Skælskør har at byde på, kan I finde en oversigt over oplevelser her, med alt fra naturoplevelser til Danmarks eneste busmuseum og de mange kunstnergallerier. Trænger man til shopping, har byen et stort udvalg af butikker, find dem her . Er I på udkig efter noget at spise eller en kop kaffe, kan I finde Skælskørs udvalg her . Der er også gode overnatningsmuligheder i Skælskør, uanset om man kommer med campingvogn, foretrækker hotel eller vil sove under åben himmel i et shelter. Trods hvad der udefra kan synes som en lille by er erhvervslivet i Skælskør vældig stort og I vil kunne finde de fleste servicefag her uden at skulle udenbys.

Er I på besøg i Skælskør og vil I gerne udforske de mange muligheder byen rummer, anbefaler vi jer at slå vejen forbi bykontoret, det lokale turistkontor. Her rådgiver vi om både events, overnatning, rundvisninger etc., og du kan få kort over byen og oplandet. Oplev samtidig galleri Købmandsgården med kunsthåndværk og design fra hele landet – og i alle prisklasser. Det er også på Bykontoret, man køber billetter til rundvisninger og sejlture.