Kontakt

Det lokale turistkontor

Siden 2014 har Skælskør haft sit eget Bykontor, som ligger midt i Algade. Bykontoret står klar med information til turister, og samtidig hjælper vi tilflyttere med information og netværk. Yderligere, er vi med til at koordinere og bidrage til en lang række begivenheder i byen. Du finder os i Algade 11, 4230 Skælskør.

Vi deler lokaler med galleri Købmandsgården. Bykontoret har eksisteret siden 2014 og opstod, da Visit Vestjælland indstillede støtten til en bemandet turistinformation Skælskør. En række lokale foreninger gik sammen for fortsat at sikre en personlig modtagelse af de mange gæster i byen. Den nye forening, Bykontoret, fik samtidig en række øvrige opgaver og er blevet en væsentlig udviklingsmotor for Skælskør. Foreningen modtager et årligt tilskud fra Slagelse Kommune, som bruges til aflønning af en koordinator, tryk af pjecer, husleje mv.

Vi udarbejder en årlig rapport om Bykontoret`s aktiviteter som du kan læse her: Bykontoret 2021

Er du turist?

Bykontoret er det oplagte sted at starte besøget i Skælskør. Vi vil gøre alt for at give jer en god oplevelse, når I besøger vores by! Vi kan hjælpe med

 • Kort over byen og oplandet – fx til gående og cyklister
 • Inspiration og information om:
  • Aktuelle begivenheder i Skælskør
  • Overnatning, spisesteder mv.
  • Udflugter fra Skælskør
 • Salg af billetter til
  • Vi arrangere charterture  med turbåden Skjelskør V hvor I selv kan vælge tid og sted til en tur med privat selskab – hvis I vil med på en fjordsejlads finder I sejlplanen og køber billetter på Skjelskør V´s hjemmeside: https://www.skjelskoer5.dk/ 
  • Koncerter og andre events
 • Skræddersyede programmer for grupper

Vi tilrettelægger gerne besøg for større grupper, med byvandring, kunstbesøg, spisning.

Udvikling af Skælskør

Bykontoret er koordinator på adskillige projekter og initiativer omkring byudvikling og tværgående lokale aktiviteter og begivenheder. Det er også Bykontoret, der driver hjemmesiden Bykontoret.dk.

Daglig leder af Bykontoret Anne Gudiksen: 30363066, telefontid tirsdag-fredag kl. 11-16
info@bykontoret.dk.

Formålet med hjemmesiden Bykontoret.dk er at give en samlet præsentation af byen og dens tilbud samt være med til at promovere byen overfor turister og tilflyttere.

Hjemmesiden drives af Skælskør Bykontor.
Skælskør Bykontor, Algade 11, 4230 Skælskør
Mail : info@bykontoret.dk.
Daglig leder af Bykontoret Anne Gudiksen Tlf : 30363066

Kontakt os