Book et hus på Kulturkajen til sommer


Kender du de tre små huse på kajen i Skælskør havn ? Der er altid liv på havnen og du kan være med til at bidrage til den gode stemning ved at udstille og sælge dit kunsthåndværk samt specialprodukter.

Du har også mulighed for selv at leje et af de små huse på kulturkajen. Husene bookes via Slagelse Kommunes bookingsystem. Du booker HER

Så skynd dig ind og se om der er et hus ledigt når du vil på Kulturkajen og præsentere dine unikke produkter :)

Retningslinjer for at leje husene på Kulturkajen.

  1. Husene udlejes på dagsbasis. Prisen er 75 kr. pr. dag fra mandag – torsdag og 100 kr. pr. dag fra fredag-søndag . Der betales på Bykontoret senest 8 dage efter booking.
  2. Et hus kan udlånes til udstilling og salg af kunsthåndværk samt special produkter og andre varer. Arbejdende værksted og informative udstillinger fra foreninger og institutioner er også velkomne. Der må ikke tilberedes mad i husene, men frisk frugt og grønt og indpakkede fødevarer kan sælges.
  3. Strøm til evt. køleskab hentes fra havnens stander mod betaling. Man skal selv medbringe evt. varmeblæser eller køleskab. Hvis der er behov for køleskab må udstiller selv medbringe dette og hente strøm fra havnens kontakter mod betaling.
  4. Foreninger i byen, som arrangerer tilbagevendende events har ret til forhånds booking af husene i forbindelse med eventen. F.eks. Drengerøvsaften, Keramikfestival og Kulturel Folkefest.